Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ανεστάλη η απεργία των φαρμακοποιών

Ανεστάλη η απεργία των φαρμακοποιών

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ


Ανέστειλαν την 24ωρη απεργία που είχαν προγραμματίσει για αύριο οι Φαρμακοποιοί. Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που έγινε χθες στην Αθήνα αποφασίστηκε οι φαρμακοποιοί να συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με 2ωρη στάση εργασίας...



...από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι. Τα προβλήματα παραμένουν όπως τονίζουν και βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις αφού τα ασφαλιστικά ταμεία με πρώτο τον ΟΠΑΔ συνεχίζουν να τους χρωστούν χρήματα. Οι φαρμακοποιοί δηλώνουν πως αν δεν λάβουν χρήματα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους και θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην αγορά .

Η αναστολή της 24ωρης απεργίας έγινε ως ένδειξη καλής θελήσεως από την πλευρά τους. Ωστόσο η πανελλήνια ομοσπονδία των φαρμακοποιών θα συνεδριάσει εκ νέου αφού υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Για παράδειγμα η μείωση κατά 20% σε 6500 σκευάσματα δεν έχει προσδιοριστεί με ποιο τρόπο θα γίνεται με συνέπεια να δημιουργείται σύγχυση μεταξύ φαρμακοποιών αφού ο καθένας μπορεί να πουλά το ίδιο φάρμακο σε διαφορετική τιμή.

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου