Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Aγγελική Νικολούλη : "Γιατί χώρισα μετά από 22 χρόνια γάμου"

Aγγελική Νικολούλη : "Γιατί χώρισα μετά από 22 χρόνια γάμου"


"Για να φτάσουμε στο διαζύγιο, σίγουρα κάτι μας έσπρωξε εκεί, που ήταν μη αναστρέψιμο. Αυτό που μου άρεσε όμως από αυτή την ιστορία που συνέβη είναι ότι κι εγώ κι εκείνος σεβαστήκαμε την οικογένειά μας, το παιδί μας κι εμάς τους ίδιους. Εγώ προσωπικά δεν έδινα τροφή. Και βγαίνω....

και μιλάω πρώτη φορά τόσο αναλυτικά γι’ αυτό το θέμα για να τελειώνει εδώ, να μην επανέρχομαι. Τελευταία βλέπω κάποια πράγματα πολύ ακραία και σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που οδηγήθηκα σε ένα διαζύγιο, στη διάλυση ενός γάμου, με έναν όμορφο τρόπο, χωρίς να βάλουμε κάμερες μέσα ή έξω από το σπίτι μας, κάτω από το κρεβάτι μας, μέσα στα αυστηρώς προσωπικά μας. Άκουσε, επειδή έχω δουλέψει πολλά χρόνια σε εφημερίδες, γνωρίζω το χρυσό κανόνα γι’ αυτά τα τόσο λεπτά θέματα: Αν δεν θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις πρώτα εσύ. Αν δεν δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές. Δεν συμφωνώ με όσα γίνονται τελευταία, ειδικά όταν υπάρχουν στη μέση μικρά παιδιά. Είναι λυπηρό", αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη.


Εχετε ξεπεράσει το χωρισμό;
"Όσο κι αν φαίνεται στους έξω κάτι ανώδυνο, ένα διαζύγιο πονάει. Ξαφνικά βρέθηκα μόνη μου, αλλά δεν το έδειξα. Δεν το κοινοποίησα. Χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο, τώρα είμαι καλά. Είναι όμορφο πράγμα να είσαι υγιής, σωματικά, πνευματικά, να μην ταλαιπωρείσαι".


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου