Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Έκρυψε 123 προφυλακτικά με κοκαΐνη 1,7 Kg στο στομάχι του!

Έκρυψε 123 προφυλακτικά με κοκαΐνη 1,7 Kg στο στομάχι του!



Μεγάλη ευρηματικότητα διέθετε ένας Νιγηριανός διακινητής ναρκωτικών, καθώς είχε καταπιεί 123 προφυλακτικά με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,7 κιλών, προκειμένου να τα περάσει λαθραία από τα ελβετικά σύνορα.

Τελικά δεν αποδείχτηκε τόσο τυχερός, καθώς μετά από παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμη 5 άτομα.

Μετά από έλεγχο με ακτίνες Χ, οι άνδρες της αστυνομίας ήρθαν αντιμέτωποι μ’ ένα απίστευτο θέαμα. Οι «ακτινογραφίες» αποκάλυψαν ότι τέσσερις από αυτούς μετέφεραν συνολικά τρία κιλά κοκαΐνης στα στομάχια τους, εντός προφυλακτικών επικαλυμμένων με κερί και ρητίνη.

O Michel Bachar, εκπρόσωπος των συνοριοφυλάκων, είπε ότι τα 123 προφυλακτικά κάλυπταν σε μήκος μια σειρά λουκάνικα 5,5 μέτρων ή 3,5 λίτρα γάλακτος σε όγκο.
«Είναι τρομερό ειδικά αν αναλογιστούμε πως το περιεχόμενο ενός και μόνο προφυλακτικού θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον μεταφορέα.» δήλωσε ο Michel Bachar.
Τουλάχιστον δύο παρόμοιες περιπτώσεις σημειώθηκαν στα ελβετικά σύνορα κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Εννέα άνθρωποι συνελήφθησαν στη Γαλλία, σε παρόμοια υπόθεση την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτοι για συμμετοχή σε διακίνηση κοκαΐνης μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας.
Ελβετοί συνοριοφύλακες ανέκτησαν όλες τις κάψουλες κοκαΐνης που είχαν καταποθεί μετά από αρκετές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου