Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεώνει τα μέτρα στη ΝΔ

Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεώνει τα μέτρα στη ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ πάσχει ήδη από το σύνδρομο του Τιτανικού ... Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να χρεώσει τα μέτρα στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση...


της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την εκλογή νέου γραμματέα της ΚΟ.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην αρχή δεν γνώριζε - ή έκανε ότι δεν γνώριζε - ποια ήταν η κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό έταζε στους πάντες τα πάντα. Κι όταν υποχρεώθηκε να αναλάβει τις ευθύνες της, άρχισε να μας λέει ότι "η χώρα απώλεσε μέρος της εθνικής της κυριαρχίας". Κι έτσι εμφανίζεται πρόθυμη για μέτρα πολύ χειρότερα από εκείνα που μπορούσε να πάρει μόνη της, πριν λίγους μήνες, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, είναι να χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία τα οδυνηρά μέτρα που αναγκάζεται σήμερα να λάβει, γιατί η ίδια αδράνησε επί πέντε μήνες κι άφησε τη χώρα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

Σε τελευταία ανάλυση, κυβερνώ σημαίνει τέσσερα πράγματα: Προβλέπω, Πείθω, Αποφασίζω και Πράττω. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μπορώ να προβλέψω, δεν μπορώ να πείσω, δεν μπορώ να αποφασίσω και δεν μπορώ να πράξω, σχεδιάζω Εξεταστικές Επιτροπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου