Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 20χρονο με νοητική υστέρηση

Τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις προσπάθησε να εξωτερικεύσει σε έναν 20χρονο ένας 48χρονος αρχιμανδρίτης που συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας. Ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στη Στυλίδα για διακοπές και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 20χρονου αγοριού με νοητική υστέρηση, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το νεαρό αγόρι στους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ ο 20χρονος έκανε την βόλτα του στην παραλία της Στυλίδας όταν τον πλησίασε ένας ρασοφόρος, ο οποίος άρχισε να συζητά μαζί του για αρκετή ώρα. Όπως υποστήριξε το παιδί, ήταν καθόλα φιλικός μαζί του και μάλιστα του ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο για να κάνουν μαζί μια βόλτα στην Στυλίδα.

Όμως, όπως υποστηρίζει το νεαρό αγόρι, ο αρχιμανδρίτης τον μετέφερε στην παραλία του Καλόγερου και άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον φιλά, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να αντιδράσει βάζοντας τις φωνές. Αφού δεν κατάφερε να τον βιάσει, επέστρεψε ξανά στην πόλη και τον έβγαλε από το αυτοκίνητο. Αμέσως ο τρομαγμένος 20χρονος πήγε στο σπίτι του προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς του γι’ αυτό που βίωσε. Έντρομοι οι γονείς του κατέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας για να καταγγείλουν την σεξουαλική επίθεση. Αφού ο νεαρός έδωσε την περιγραφή του αρχιμανδρίτη, ομάδα αστυνομικών ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, ο παπάς βρέθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου συνέχιζε τις διακοπές του, σα να μην συμβαίνει τίποτα, και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εκείνος του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου